Låt oss presentera Hair For Men (HFM)

Efterfrågan har varit hög en lång tid på bra hårersättning för män. Vi är glada över att kunna meddela att vi har tagit fram den enkla och rätta lösningen. Låt oss presentera HFM – Hair For Men! 

Manligt håravfall är vanligt och för många kan det kännas jobbigt. Med vår skonsamma och naturtrogna hårplatta kan vi erbjuda hårersättning för män som lider av håravfall så att de äntligen ska kunna känna sig som sig själva igen. För många sitter en stor del av identiteten i håret, vår hårdel gör det möjligt att återta sin identitet.

Så fungerar Hair For Men (HFM)

  • HFM, vår hårersättning för män, är en hårplatta som fästs på huvudet med ett skonsamt silikonbaserat och vattentätt lim.
  • Trygg komfort både dag och natt. Du kan sova, träna och arbeta med hårplattan på.
  • Tunn & artificiell skalp för ett naturligt utseende och en naturlig känsla
  • Håller mellan 4-8 veckor beroende på skötsel (därefter krävs en service).
  • Tvätt och styling utförs som vanligt men användning av tillhörande produkter rekommenderas.
  • Hårplattan kommer i längden 15 cm men går att anpassa efter kundens önskemål när det kommer till färg, form, längd och vilket håll som håret ska läggas åt.

Erbjud HFM hårersättning till dina kunder

Salongen köper in ett startpaket som innehåller allt som behövs för att kunna genomföra behandlingen. Efter det kan ni boka in er på en kostnadsfri utbildning. Till kurstillfället krävs det att ni har en modell som ni kan utföra behandlingen på (då står salongen/kunden för hårplattan samt valfritt paket till inköpspris + moms). Efter avslutad kurs får ni ett certifikat på er utbildning.

Är du intresserad av att bli en certifierad Hair For Men-stylist finns nu kurserna att boka både digitalt och fysiskt. Kontakta din Hairtalk-representant för mer information.

Läs vidare

Hairtalk

Hairtalk Hairband - av äkta hår

Vill du få ett längre och fylligare hår på bara 5 minuter? Vårt Hairband från Hairtalk är ett flip-in-löshår av äkta hår.

Hairband är den absolut snabbaste lösningen för dig som vill kunna variera din frisyr från…

Hairtalk

Top of The Head

Med vår löslugg Top of The Head, kan du experimentera med din frisyr och ha lugg när du själv känner för det. Du kan låta din frisyr spegla ditt humör. En fördel med att använda fake-lugg är att den aldrig växer ut till den där jobbiga längden när den ständigt hamnar i ögonen…

Hairtalk

Hairtalk Weft Extensions

Weaving är hårförlängning som sys fast i håret. Med Hairtalk Wefts har vi utvecklat en ny och mer skonsam variant av Weaving-metoden. Tack vare Instant Beaded Row™ som är en innovativ tråd