Om oss

The place to B-gin

Vi specialiserar oss på nischade och exklusiva varumärken och erbjuder produkter, inspiration och utbildningar inom hårvård – på en plats. Här hittar du guider, trendrapporter, event och utbildningar. Allt för att ta din verksamhet till nästa nivå.

Startsida_Karusell_1

VÅR IDÉ
Viljan att utforska det oupptäckta är vår drivkraft. Vi samlade ett dream team och tillsammans skapade vi THE PLACE TO B – ett forum för kvalitet och kreativitet. Våra varumärken har allt du behöver för att erbjuda dina kunder det bästa av det bästa. Det handplockade sortimentet tillfredsställer dina hårvårdsbehov – oavsett specialinriktning. Vi strävar efter att tillhandahålla ett hållbart sortiment där ingredienser och kvalitet är A och O.

VÅR VISION
Tillsammans bygger vi framgång – det är vår filosofi. Vi tror på entreprenörskap och på att vi växer och utvecklas bäst när vi gör det tillsammans. Våra erfarenheter, expertiser och insikter delar vi med oss av till er – vårt community. På så sätt ger vi dig de bästa förutsättningarna för ett vågat, utmanande och kreativt skapande.

Hairtalk

Top of The Head

Med vår löslugg Top of The Head, kan du experimentera med din frisyr och ha lugg när du själv känner för det. Du kan låta din frisyr spegla ditt humör. En fördel med att använda fake-lugg är att den aldrig växer ut till den där jobbiga längden när den ständigt hamnar i ögonen.

hair for men

Låt oss presentera Hair For Men

Efterfrågan har varit hög en lång tid på bra hårersättning för män. Vi är glada över att kunna meddela att vi har tagit fram den enkla och rätta lösningen. Låt oss presentera HFM – Hair For Men!

Hairtalk

Hairtalk Hairband - av äkta hår

Vill du få ett längre och fylligare hår på bara 5 minuter? Vårt Hairband från Hairtalk är ett flip-in-löshår av äkta hår.

Hairband är den absolut snabbaste lösningen för dig som vill kunna variera din frisyr från…