BHBD.

~ Nu är håret som som du väntat på här.

Ni har pratat, vi har lyssnat. Ni har undrat, vi har utvecklat. Och nu är det här. Håret som vi alla har väntat på. Nu lanserar BHBD de extensions som vi själva vill ha, som vi vill använda och sätta vårt namn på. Det är all vår kunskap, erfarenhet och hantverksskicklighet samlade i några helt fantastiska produkter. Extensions som tar din kreativitet till nästa nivå och ger dina kunder håret de drömmer om.

Alla BHBD extensions är av högsta hårkvalité och detta är något som måste upplevas. Det ger en mjuk och levande känsla som liknar kundens egen hårkvalitet, som gör att stylingen håller längre. Dessutom är det praktiskt; det sväller inte, trasslar sig inte, har tunna slitstarka fästen och kräver minimal inklippning – smidigt för både dig och dina kunder.

Vi strävar efter att fortsätta utveckla och förbättra vår produktion genom att lyssna på era önskemål och vara responsiva till trender och utveckling. Vi är här för att växa tillsammans med er och skapa de bästa produkterna på marknaden.

~ Det unika med BHBD extensions. 

HÅR AV BÄSTA KVALITET – 100 % Remy. Etiskt handlat hår. Speciellt utvalt för den svenska och nordeuropeiska marknaden. Ingen ytskiktsbehandling, fjällskiktet är kvar. 29 unika färger som kan kombineras till över 450 olika nyanser.
3 längder: 35 cm 50 cm och 60cm. Produkterna är utvecklade for att bevara hårets kvalitet, månad efter månad 

SKONSAM TEJP – Vi använder oss av skonsam tejp som är utvecklad för håret – inte huden. Kan sättas i de allra tunnaste håren och inga tejprester fastnar. Basen på fästena är 3 cm och detta för att minimera belastningen på håret. 

TIDSOPTIMERING – Effektiv isättning och omsättning på under en timme. Fästen och tejpbitar kommer färdiga att använda. Avlastningshuvud används för att underlätta omsättningen. Ingen rensning av fästena krävs. Du behöver heller inte klippa håret och detta är för att minska på både svinn men också spara ännu mer av er tid på salongen. 

~ Fakta om BHBD extensions. 

~ Håret sväller inte.
~ Smidiga fästen på 3 cm.
~ 100 % premium remyhår.
~ Omsättning efter 6-8 veckor.
~ Trasselfritt och enkelt att styla.
~ Alla färger har lång hållbarhet.
~ Invisible fästen till längden 50 cm.
~ Tre populära längder: 35, 50 och 60 cm.
~ No waste product – kräver minimal inklippning.
~ 29 unika färger som kan blandas i flera nyanser.
~ Tejp som är skonsam mot håret och kladdar inte.
~ Alla förpackningar är tillverkade av 100 % papper.
~ Tunna slitstarka fästen som är lätta att arbeta med. 

~ Internationellt färgkodningssystem. 

Just nu har vi 29st unika färger som kan blandas till över 450 olika nyanser. Flera gånger per år släpper vi nya färger efter trender och önskemål. 

~ Invisible & standard fästen. 

Våra invisible fästen är maskin gjorda och håret är fastsytt på ett sätt som gör att fästet inte syns. Vid optimalt resultat så ska Invisible fästena användas tillsammans med våra standard fästen.  Våra standard fästen passar de flesta hårtyper då de är mjuka och följsamma. Standardfästet består utav keratin. 

~ BHBD Certified. 

Kursen består av en teoretisk och en praktisk del. I teoridelen får du  en grundlig genomgång av isättning, omsättning och sortiment. I den praktiska delen får du noggrant lära dig att sätta en full förlängning på medhavd modell. Efter grundkursen blir du en certifierad BHBD Stylist. För att få börja arbeta med BHBD behöver du vara utbildad frisör och gå vår Certified utbildning. Till utbildningstillfället behöver du ha en modell till en full förlängning, 4 paket hår + produktpaket.

Utbildningen finns tillgänglig både på plats i vår kurslokal i Stockholm och det finns också möjlighet att gå utbildningen digitalt. Är ni tillexempel 4st personer så kan vi komma till er salong och hålla kurser på plats.

~ BHBD i Salong.