The Place To B

The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B. The Place to B

TptB_Wordmark-min-removebg-preview

ERGO

ERGO - ETT BÄTTRE SÄTT ATT UTTRYCKTA DIN STIL

ERGO Styling Tools skapar hårstylingverktyg som är enkla att använda, ergonomiska, ger ett glänsande hår och styling som håller.

ERGO startade som ett forskningsföretag, för att hjälpa hårstylister som hade ont efter en dag i salongen. Från forskningen har Ergo tagit allt de lärt sig och skapat produkter som gör att alla kan se ut och må så bra som möjligt varje dag.

Ergo har besökt tusentals frisörsalonger för att ställa frågor till och observera frisörer medan de arbetar. Denna information tas sedan vidare med Ergos Artistic Team, som är en grupp stylister och utbildare, som bidrar med nytänkande i utvecklingen av deras verktyg

I nästan 30 år har ledande frisörer och salonger valt ERGO Styling Tools. De ergonomiska fördelarna hjälper dig att snabbare färdigställa din look, med mindre trötthet och den berömda långvariga ERGO-glansen!

Att välja ERGO Styling Tools kommer att leverera användarvänlighet och överlägsen prestanda, vilket är anledningen till att de är det ledande valet för stylister ”in the know”.

Ergo anser att perfektion är deras standard för allt de gör. Ergo Tools är tillverkade med de finaste materialen och handinspekterade, för att säkerställa perfektion och långvarig prestanda.

Hairtalk

Skötsel & produkter

När du väl har investerat i ditt vackra hår vill vi berätta för dig hur du på allra bästa sätt enkelt kan behålla samma kvalitét månad efter månad. Tack vare att Hairtalk-håret är behandlat behöver det…

 

hair for men

Låt oss presentera Hair For Men​

Efterfrågan har varit hög en lång tid på bra hårersättning för män. Vi är glada över att kunna meddela att vi har tagit fram den enkla och rätta lösningen.

Låt oss presentera HFM – Hair For Men!

Hairtalk

Hairtalk Hairband - av äkta hår​

Vill du få ett längre och fylligare hår på bara 5 minuter? Vårt Hairband från Hairtalk är ett flip-in-löshår av äkta hår. Hairband är den absolut snabbaste lösningen för dig som vill kunna variera din frisyr från…