HAIR FOR MEN

Modernt, naturligt och diskret

Hair For Men är ett nytt sätt att se på hårersättning för män. Med sitt skonsamma och långvariga metod blir resultatet långvarigt. Den silikonbaserade plattan fästs med ett skonsamt men starkt lim  – så att håret sitter på sin plats. Resultatet blir snyggt, hållbart och sitter genom träningspass, sömn, styling och bad. 

Håret tvättas precis som vanligt. För ett så långvarigt och naturligt resultat som möjligt rekommenderas att använda HFMs egna produktserie. 

Hair For Men är ett sätt att återta sitt självförtroende och sin identitet. För en vardag utan hårbekymmer eller besvär.
HAIR FOR MEN

Låt oss presentera Hair For Men

Efterfrågan har varit hög en lång tid på bra hårersättning för män. Vi är glada över att kunna meddela att vi har tagit fram den enkla och rätta lösningen.

Låt oss presentera HFM – Hair For Men!

Hairtalk

Top of The Head

Med vår löslugg Top of The Head, kan du experimentera med din frisyr och ha lugg när du själv känner för det. Du kan låta din frisyr spegla ditt humör. En fördel med att använda fake-lugg är att den aldrig växer ut till den där jobbiga längden när den ständigt hamnar i ögonen.

Hairtalk

Hairtalk Hairband - av äkta hår

Vill du få ett längre och fylligare hår på bara 5 minuter? Vårt Hairband från Hairtalk är ett flip-in-löshår av äkta hår.

Hairband är den absolut snabbaste lösningen för dig som vill kunna variera din frisyr från…