Lanai_Logo

LANAI

Personifierat, professionellt och passionerat

LanaiBLO är ett professionellt och prisbelönat varumärke grundat på Irland. I viljan att underlätta och svara mot de behov frisörer världen över har – skapade de en unik hårfön som både är kraftfull och skonsam. 

LanaiBLO är en hyllad hårfön med IONIC-teknologi som bevarar fukt och minimerar friss – för ett långvarigt resultat. Den finns tillgänglig att distribuera till privatpersoner, via salonger. På så sätt blir salongslooken mer lättillgänglig. 

LanaiPRO är en hårfön enbart för professionellt bruk. Med sin stärkande och antistatisk effekt är den perfekt för tjockt hår och löshår.
Hairtalk

Skötsel & produkter

När du väl har investerat i ditt vackra hår vill vi berätta för dig hur du på allra bästa sätt enkelt kan behålla samma kvalitét månad efter månad. Tack vare att Hairtalk-håret är behandlat behöver det…

 

hair for men

Låt oss presentera Hair For Men​

Efterfrågan har varit hög en lång tid på bra hårersättning för män. Vi är glada över att kunna meddela att vi har tagit fram den enkla och rätta lösningen.

Låt oss presentera HFM – Hair For Men!

Hairtalk

Hairtalk Hairband - av äkta hår​

Vill du få ett längre och fylligare hår på bara 5 minuter? Vårt Hairband från Hairtalk är ett flip-in-löshår av äkta hår. Hairband är den absolut snabbaste lösningen för dig som vill kunna variera din frisyr från…